İş yerinde ortalık bir anda karıştı... Görüntüleri izleyenler 'helal sana cesur yürek' demekten kendini alamadı

Kediler için genelde psikolojilerinin çok değişken olduğu söylenir. Bazen en ufak bir şeyden korkan kediler, bazen de aslan kesilebilir. Sosyal medyada binlerce kez izlenen video da, evcil bir köpeğin yanındaki kendinden daha küçük boyutta olan köpeğe saldırısının ardından, küçük köpeğin imdadına kedi yetişti. Koşarak aniden gelen ve büyük köpeğe saldıran kedi videosuna kullanıcılardan pek çok yorum geldi.

Kedi ve köpekler için ezeli düşman yakıştırmaları yapılır. Ancak pek çok kedi ve köpek aynı evin içinde dostça ve huzurla yaşayabilir. Sosyal medyada paylaşılan bir video da bunun kanıtı oldu. Bir yerinde çekildiği tahmin edilen videoda, kendisinden daha küçük olan bir köpeğe aniden saldıran köpeğe, tepki sahiplerinden önce bir kediden geldi. Küçük köpeğe yapılan saldırıyı gören kedi, süratle koştu ve kendisinden 3-4 kat daha büyük olan köpeğe saldırıp geri püskürttü. Köpek, kedinin ani hareketinden korktu ve geri çekildi. 

Sosyal medya kullanıcılarından eğlenceli videoya, "Kediler candır", "Keşke bir kedim olsaydı gibi yorumlar geldi. 

İş yerinde ortalık bir anda karıştı... Görüntüleri izleyenler 'helal sana cesur yürek' demekten kendini alamadı - Resim : 1