İşin uzmanı açıkladı, tüm detayları verdi! Aldatmayan erkek var mı?

Duygusal ilişkilerde en çok ortaya çıkan durum aldatma durumudur. Dizilerde, filmlerde ve hatta haberlerde bile aldatma hikayeleri dinliyoruz. İşin uzmanı "Bütün erkekler aldatır mı?, Aldatmayan erkek var mı?" sorularını yanıtladı. Bu cevaplar kadınların hoşuna gitmeyecek.

İşin uzmanı açıkladı, tüm detayları verdi! Aldatmayan erkek var mı?

Çevremizde sık sık denk geldiğimiz ve hatta 'asla yapmaz' dediğimiz birçok insan partnerlerini aldatıyor. Bu da ister istemez aklımızda soru işaretleri oluşmasına sebep oluyor. Kadınlar erkek arkadaşlarının onları aldatıp aldatmayacağını merak ediyor. İşin uzmanı, "Aldatmayan erkek var mı?" sorusunu kadınlar için yanıtlıyor işte cevabı...

"Aldatmayan erkek var mı? yada "Aldatmayı aklından geçirmeyen erkek var mı?" soruları kadınlar tarafından en merak edilen sorulardan biri oldu. Uzman Psikolog Melih Özdoğan, oran vererek tüm soruları yanıtladı.

İşin uzmanı açıkladı, tüm detayları verdi! Aldatmayan erkek var mı? - Resim : 1

"ALDATMAYI DÜŞÜNMEYECEK ERKEK YOK DENECEK KADAR AZ"

Özdoğan, aldatmayan erkeğin tabi ki olduğunu söyleyerek şunları ekledi: "Fakat aldatmayı düşünmeyecek erkek yok denecek kadar azdır. Özellikle bu konu sosyal medya ile birlikte o kadar basitleşti ki, aldatmak isteyen yanı başınızda da aldatabiliyor. Artık uzak mesafede olmasının hiçbir etkisi yok. Bir erkek sizi aldatmıyorsa sizden başka bir kadını düşünmez, düşünemez. Tüm odağı sizde olur. Sevginin ve aşkın özünde bu durum olmadığı zaman, ister istemez diğer kadınlara yönelimler başlar. Bir erkek sizleri aldatmaması için sizleri arzulaması gerekiyor. Yani size yoğunlaşabilmesi gerekiyor. Bu süreçte erkek ne kadar aldatmaya meyilli olmasa da, düşünmese de dikkatini dağıtan birçok etkenler var. Özellikle sosyal medya... Bugünün koşullarıyla size istediği saatte ulaşılabilir olduğu için size özlem duyamaması, sizin için mücadele vermemesi durumu istemez aşkın önüne geçiyor"