İşitme ve görme kaybı olan köpek bir anda oradan oraya koşturmaya başladı. Saniyeler sonra hareketliliğin nedeni anlaşılınca herkes duygulandı

Hem görme hem işitme kaybı olan köpek, bir anda burnunu kaldırıp havayı koklamaya başladı. Emin olmak için bir süre daha kokladıktan sonra o yöne doğru koştu. O sırada bir kişi kapıdan içeri girince köpek hemen onun üzerine atladı ve sevgi gösterilerine başladı. Sosyal medya da paylaşılan, engelli köpeğin dostunu kokusundan tanıdığı görüntüler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Evcil hayvanların insanlarla ilişkilerine yönelik görüntüler, izleyenleri bazen güldürüyor bazen ise duygulandırıyor. Duygulandıran videolardan bir yenisi de geçtiğimiz gün paylaşıldı. 

İşitme ve görme kaybı olan köpek bir anda oradan oraya koşturmaya başladı. Saniyeler sonra hareketliliğin nedeni anlaşılınca herkes duygulandı - Resim : 1

SEVGİYE HİÇBİR ŞEY ENGEL OLAMAZ

İşitme ve görme engelli olan köpeğin, dostunu gördükten sonra yaptığı sevinç gösterileri, onu sadece kokusundan tanıması izleyenlerin içini cız ettirdi. Video, sevginin önünde hiçbir engelin duramayacağını, sevgiye hiçbir şeyin engel olamayacağını insanlığa bir kez daha hatırlattı.