Tüm cips yeme yöntemlerini unutun. Bebeğin cips yeme yöntemi herkesi şaşkına çevirdi

Araba yolculuğu sırasında bebek koltuğunda oturup elindeki paketten atıştırmalık yiyen bebeğin görüntüleri izleyenleri gülümsetti. Sevimli bebeğin atıştırmalığı yeme yöntemi oldukça ilginçti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede defalarca kez izlendi.

Bebekler, zaman zaman oldukça ilginç hareketlere imza atabiliyorlar. Çevrelerinde gördüklerini taklit ettikleri söylenen bebekler, bazen hiç görmedikleri çok farklı ve komik hareketleriyle büyüklere eğlenceli anlar yaşatıyorlar. O bebeklerden bir tanesinib videosu da sosyal medya da paylaşılınca izleyenler kahkahalara boğuldu. 

Tüm cips yeme yöntemlerini unutun. Bebeğin cips yeme yöntemi herkesi şaşkına çevirdi - Resim : 1

CİPSİ AYAĞINDAN YEMEĞİ TERCİH ETTİ

Elindeki mısır cipsi olduğu tahmin edilen atıştırmalık paketinden aldığı yiyeceği ağzına direkt olarak atmak istemeyen yaratıcı bebek, önce ayak baş parmağı ile ikinci parmağı arasına sıkıştırdığı cipsi ayağını ağzına götürerek yedi. Ardından cips sürülünce kirlenen sevimli parmaklarını yalamayı da ihmal etmedi. Minik bebeğin bu yöntemi görenleri şaşkına çevirirken, "Bu şekilde yemek nereden aklına geldi?" sorularını da akıllara getirdi.