İsmail Kartal ayrılığı açıklamıştı! Fenerbahçeli yıldız dünya devi için Türkiye'den gitti! İşte yeni takımı ve kasaya girecek bonservis bedeli

Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, Manchester United’a transfer olmak için İngiltere’ye gitti. Sarı lacivertlilerin bu transferden 6-6.5 milyon euro bandında bonservis kazanacağı belirtildi.

İsmail Kartal ayrılığı açıklamıştı! Fenerbahçeli yıldız dünya devi için Türkiye'den gitti! İşte yeni takımı ve kasaya girecek bonservis bedeli

Fenerbahçe’deki performansı zaman zaman tartışılan milli kaleci Altay Bayındır, geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United için Yunanistan’da sağlık kontrolünden geçmişti.

İsmail Kartal ayrılığı açıklamıştı! Fenerbahçeli yıldız dünya devi için Türkiye'den gitti! İşte yeni takımı ve kasaya girecek bonservis bedeli - Resim : 1

İSMAİL KARTAL: "ALTAY YENİ SERÜVENE BAŞLADI, BAŞARILAR DİLİYORUM"

Dün Fenerbahçe ile Twente arasında oynanan maça yedek kulübesinde başlayan Altay Bayındır, maç öncesi taraftarlara veda etmişti. Teknik Direktör İsmail Kartal da Altay’ın transferini açıklayarak, “Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Altay'a teşekkür ediyorum. Yeni bir serüvene başladı, ona canı gönülden başarılar diliyorum” demişti.

İNGİLTERE’YE GİTTİ

Milli futbolcu bugün transferini tamamlamak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden birazdan İngiltere’ye gitti. Altay’ın son kez sağlık kontrolüne girdikten sonra sözleşme imzalaması bekleniyor.

İsmail Kartal ayrılığı açıklamıştı! Fenerbahçeli yıldız dünya devi için Türkiye'den gitti! İşte yeni takımı ve kasaya girecek bonservis bedeli - Resim : 2

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe Altay Bayındır’ı sözleşmesinde çıkış maddesinin üzerinde 6-6.5 milyon euro bandında bir ücrete sattı. Ayrıca Fenerbahçe, futbolcunun satışından pay alacak.

Transfermarkt’a göre değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Altay Bayındır, 2019-2020 sezonunda 1.5 milyon euro bedelle MKE Ankaragücü’nden Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. 25 yaşındaki milli kaleci Fenerbahçe formasıyla çıktığı 145 maçta 162 gol yedi, 44 kez kalesini gole kapattı.