İsmail Kartal biletini kesmişti! Fenerbahçe açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın kadroda düşünmediği Burak Kapacak, Sivasspor ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre futbolcu, sezon sonuna kadar kiralık olarak Sivasspor forması giyecek.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Fenerbahçe açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe’de yaz transfer dönemini hareketli geçirdi. Sarı-lacivertli takımda, Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Ally Samatta, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Joao Pedro, Willian Arao, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Erkan Arda Çağdaş, Melih Bostan, Yiğit Efe Demir, Emir Ortakaya, Bora Aydınlık ve Altay Bayındır takımdan ayrıldı.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Fenerbahçe açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu! - Resim : 1

ADANA DEMİRSPOR'A TRANSFERİNDE PÜRÜZ ÇIKTI

Kadro yapılanması transferin son gününde devam eden Fenerbahçe’de bir ayrılık daha yaşandı. Ertan Süzgün’ün haberine göre Adana Demirspor’un Burak Kapacak transferinde pürüz çıktı.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Fenerbahçe açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu! - Resim : 2

SİVASSPOR TRANSFERİ NOKTALADI

Bunun üzerine araya giren Sivasspor, bu transferde mutlu sona ulaştı. Sivasspor, futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbolcu sözleşme imzalamak üzere Sivas’a gitti.

İsmail Kartal biletini kesmişti! Fenerbahçe açıkladı! Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu! - Resim : 3

FENERBAHÇE TRANSFERİ AÇIKLADI

Transfere ilişkin olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Profesyonel Futbol Takımımızda oyuncularımızdan Burak Kapacak bir sezonluğuna EMS Yapı Sivasspor’a kiralanmıştır. Oyuncumuza başarılı bir sezon diliyoruz."

BURAK KAPACAK’IN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla 2021 yılında Bursaspor’dan 1.35 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Burak Kapacak, beklentileri karşılayamadı. Geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük’te kiralık olarak tamamlayan Burak, sezon başı kampında istenen performansı gösteremedi ve İsmail Kartal’ın gözüne giremedi.