İsmail Kartal biletlerini kesti! Fenerbahçe’de gönderilecek 3 oyuncu belli oldu!

Fenerbahçe, takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren futbolcularla yollarını ayıracak. İşte takımdan gönderilecek o futbolcular...

İsmail Kartal biletlerini kesti! Fenerbahçe’de gönderilecek 3 oyuncu belli oldu!

Fenerbahçe’de yeni sezon yapılanması sürüyor. Şimdiye kadar Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz’ı transfer eden sarı lacivertliler Cengiz Ünder transferinde mutlu sona yakın.

Transfer çalışmalarının devam etmesi beklenirken takımdan kimlerin gönderileceği de merak konusu oldu. Kadrosunda 18 yabancı futbolcu bulunan sarı lacivertliler, birçok futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

İSMAİL KARTAL: TAKIMDAN GİTMESİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İNSANLAR VAR 

Bu konuda açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Yeni bir planlama içerisindeyiz. Takımdan gitmesini düşündüğümüz, teklif gelen oyuncular var. Çok kalabalık olduğumuz için onların bir bölümünü ayırdık. Ayrı saatlerde çalışıyoruz. 2-3 oyuncuya teklif var. Bu teklifler doğrultusunda da onlarla yakın bir zaman içerisinde kulübümüz tarafından değerlendirileceğini düşünüyorum ama teklifler var” demişti.

İsmail Kartal biletlerini kesti! Fenerbahçe’de gönderilecek 3 oyuncu belli oldu! - Resim : 1

ÜÇ FUTBOLCU TAKIMDAN GÖNDERİLECEK

Ertan Süzgün’ün haberine göre takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren isimler İsmail Kartal’ın kadroda düşünmediği Gustavo Henrique, Willian Arao ve Joao Pedro. Sarı lacivertli takım bu 3 futbolcuyla da yollarını ayıracak.

 

İsmail Kartal biletlerini kesti! Fenerbahçe’de gönderilecek 3 oyuncu belli oldu! - Resim : 2
Gustavo Henrique

 

İsmail Kartal biletlerini kesti! Fenerbahçe’de gönderilecek 3 oyuncu belli oldu! - Resim : 3
Willian Arao

 

İsmail Kartal biletlerini kesti! Fenerbahçe’de gönderilecek 3 oyuncu belli oldu! - Resim : 4
Joao Pedro