İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş!

Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ü 2-1 yendiği maçta on numara mevkisinde forma giyen orta saha oyuncusu Rade Krunic, oynadığı futbolla memnun etmedi. Performansı tartışılan yıldız futbolcunun Milan’da 2022 yılında on numara mevkisinde forma giydiği ortaya çıktı.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takım, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 1-0 geriye düştüğü maçta Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Edin Dzeko ile 57. dakikada Michy Batshuayi (P) kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü ise 45+1. dakikada Can Keleş’ten geldi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş! - Resim : 1

FENERBAHÇE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Fenerbahçe, puanını 85’e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-lacivertli takım 18 Nisan Perşembe akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Yunanistan ekibi Olympiakos ile UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında karşılaşacak.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş! - Resim : 2

KRUNIC, ON NUMARA OYNADI

Öte yandan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Sebastian Szymanski’nin sarı kart cezalısı olması üzerine on numara mevkisinde Rade Krunic’e şans verdi. İstenen performansı gösteremeyen futbolcu 30.dakikada Edin Dzeko’nun ara pasında savunma arkasına sarktı ve kaleci Salvatore Sirigu ile karşı karşıya kaldı. Futbolcunun vuruşunda Sirigu gole izin vermedi.

Yıldız futbolcu daha sonra ilk yarıda sarı-lacivertli takımın hızlı gelişen atağında geriye doğru oynayınca tribünlerin tepki gösterdi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş! - Resim : 3

İSMAİL KARTAL OYUNDAN ALDI

İsmail Kartal, ikinci yarının başında Krunic’i oyundan çıkararak yerine Michy Batshuayi’yi oyuna sürdü. Yedek kulübesinde moralsiz olduğu gözlenen futbolcu hakkında yeni bir detay ortaya çıktı.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş! - Resim : 4

2022 YILINDA ON NUMARA OYNAMIŞ

Kariyerinde 91 kez on numara mevkisinde forma giyen Krunic’in Milan’da on numara mevkisinde son olarak 2022 yılında forma giydiği ortaya çıktı. Yıldız futbolcu 2022-2023 sezonunda 2 maçta on numara olarak görev aldı.

Futbolcu son olarak 13 Aralık 2022 tarihindeki Milan – Fiorentina müsabakasında on numara oynadı. İsmail Kartal’ın yıldız futbolcuyu uzun bir aranın ardından on numara mevkisinde görevlendirmesi de dikkat çekti.

İsmail Kartal, Fenerbahçe’de on numara mevkisinde oynatmıştı! Rade Krunic hakkındaki gerçek ortaya çıktı! O mevkide oynamayı neredeyse unutmuş! - Resim : 5

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak gösterilen Rade Krunic, bu sezon 16 müsabakada forma giyerken 1 asist yaptı.