Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu"

Fenerbahçe’nin Trendyol Süper Lig’in 32.haftasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 yendiği maça sarı-lacivertli takımın kalecisi Dominik Livakovic damga vurdu. Fenerbahçeli taraftarlar Livakovic için sosyal medyada övgü dolu ifadeler kullandı. İsmail Kartal, “Sezon başından bugüne kadar belki yüzde yüz değildi ama bugün 'İşte Livakovic bu!' dedirtti” dedi.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu"

Trendyol Süper Lig’in 32.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, 49. dakikada Edin Dzeko ve 57. dakikada penaltıdan Michy Batshuayi’nin attığı gollerle 2-1 kazandı. Ev sahibi takımın tek golü ise 45. dakikada Can Keleş'ten geldi.

FENERBAHÇE LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 85’e çıkararak ligde maç fazlasıya liderliğe yükseldi. Karagümrük ise 30 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak. VavaCars Fatih Karagümrük ise İstanbulspor deplasmanına gidecek.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu" - Resim : 1

FENERBAHÇE’NİN YENİLMEMEZLİK SERİSİ 21 MAÇA ÇIKTI

Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki yenilmezlik serisini 21 maça çıkardı. Son olarak ligin 11. haftasında Trabzonspor’a 3-2 kaybeden Kanarya, daha sonrasında ligde oynadığı 21 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte Fatih Karagümrük'ü 2 kez, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor mağlup etti.

Ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ve ligin ikinci yarısındaki Samsunspor ve Alanyaspor maçlarından da sahadan berabere ayrıldı.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu" - Resim : 2

FENERBAHÇE’DEN DEPLASMAN REKORU

Sarı-lacivertliler, Karagümrük karşısında aldığı galibiyetle bu sezon dış sahada 15. galibiyetini elde etti. Fenerbahçe, 21 takımla oynanan 2020-2021 sezonundaki rekorunu da egale ederek 14 galibiyet aldığı sezonu geride bıraktı. Kanarya o sezon deplasmanda 47 puan toplamıştı. Şampiyonluk yaşadığı 2010-2011 sezonunda 9 maçlık galibiyet serisi yakalarken, bu sezon bu sayıyı geçmeyi başardı.

İsmail Kartal'ın öğrencileri, kalan bölümde dış sahada 1 puan alması durumunda puan rekorunu egale edecek, söz konusu rakamı geçmesi durumunda ise puan rekorunu kıracak.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu" - Resim : 3

LIVAKOVIC YILDIZLAŞTI

Öte yandan müsabakaya performansı son dönemde tartışılan Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic damga vurdu. 29 yaşındaki kaleci kritik anlarda yaptığı kurtarışlarla Fenerbahçe’ye hayat verdi.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu" - Resim : 4

LIVAKOVIC'TEN KRİTİK KURTARIŞLAR

32. dakikada Dominik Livakovic, karşı karşıya pozisyonda Güven Yalçın'a gol izni vermedi. Hayati bir müdahale ile Karagümrük’ün maçta 1-0 öne geçmesine engel oldu.

Livakovic, bu 40.dakikada sahneye çıktı ve Can Keleş’in müthiş şutunu aynı güzellikte kornere çeldi.

Yıldız kaleci 90+2.dakikada Markao’nun kafa vuruşunu kurtararak 3 puanın alınmasında büyük rol oynadı.

Bu performansı sonrası sarı-lacivertli takımın taraftarları sosyal medyada Livakovic hakkında övgü oldu ifadeler kullandı.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu" - Resim : 5

İSMAİL KARTAL: LIVAKOVIC İŞTE BU

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ise, “Livakovic çok duygusal, ilgilenilmesi gerek bir çocuk! Sezon başından bugüne kadar belki yüzde yüz değildi ama bugün 'İşte Livakovic bu!' dedirtti” dedi.

Tekrar hoş geldin Dominik Livakovic! Kritik anlarda Fenerbahçe'yi ipten aldı! Taraftar bağrına bastı! "İşte Livakovic bu" - Resim : 6