İspanyol ekibi, Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk dünya yıldızını transfer listesine ekledi. Resmi teklif yaparlarsa sarı kırmızılı taraftar çılgına döner

İspanyol La Liga ekiplerinden Real Betis'in Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mauro Icardi'yi transfer listesine ekledi. Ancak resmi bir teklif gelirse sarı kırmızılı taraftarlar çılgına dönecek. Çünkü taraftarların takımda en sevdiği oyuncuların başında Icardi geliyor.

İspanyol ekibi, Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk dünya yıldızını transfer listesine ekledi. Resmi teklif yaparlarsa sarı kırmızılı taraftar çılgına döner

Türkiye Süper Ligi'nde henüz transfer dönemi gelmemesine rağmen büyük kulüplerimizde iyi performans gösteren futbolcularımıza yönelik ilgi arttı. O futbolcularımızdan biri de Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi oldu. 

BU SEZON DA İYİ PERFORMANS GÖSTERİYOR

Geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı ekipte gösterdiği performans nedeniyle adına şarkılar yazılan Arjantinli yıldız, gollerine bu sene de kaldığı yerden devam ediyor. Mevcut bonservis bedeli 20 milyon euro olan ünlü futbolcu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

İspanyol ekibi, Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk dünya yıldızını transfer listesine ekledi. Resmi teklif yaparlarsa sarı kırmızılı taraftar çılgına döner - Resim : 1

İSPANYOL EKİBİ, TRANSFER LİSTESİNE EKLEDİ 

İspanyol La Liga ekiplerinden Real Betis'in Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mauro Icardi'yi transfer listesine eklediği öne sürüldü. Fakat bu iddia, sarı kırmızılı taraftarlar arasında sansasyon yarattı. 

Sarı kırmızılı taraftarlar, Icardi'nin Betis seviyesinden çok üstte bir futbolcu olduğu görüşünü dile getiriyor. Ayrıca taraftarların en sevdiği futbolcuya resmi teklif gelmesi durumunda büyük tepki gösterileceği ifade ediliyor.