İsrailli Hamam'dan alçak açıklama: Gazze'de bebekler dahil herkes öldürülmeli!

İsrail'de aşırı sağcı Haham Eliyahu Mali, çalıştığı okulda askerlik yapan öğrencilerine Gazze'de bebekler dahil herkesin öldürülmesi gerektiğini söyledi. Haham, "Bugünün bebekleri yarının savaşçıları olacak" ifadelerini kullandı.

İsrailli Hamam'dan alçak açıklama: Gazze'de bebekler dahil herkes öldürülmeli!

Haham Eliyahu Mali, İsrail işgali altındaki büyük bir insani krizin yaşandığı ve şu ana kadar 30 binden fazla masum Filistinlinin hayatını kaybettiği Gazze'de, bebekler dahil herkesin öldürülmesi gerektiğini söyledi. Soykırımı savunan haham, "Bugünün teröristleri, daha önce yaşamalarına izin verdiğiniz çocuklardır." ifadelerini kullandı.

HERKESİN ÖLDÜRÜLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ 

İsrail'de bir din okulunda görev yapan aşırı sağcı Haham Eliyahu Mali, askerlik yapan öğrencilerine Gazze Şeridi'nde "bugünün bebeklerinin yarının savaşçıları olduğunu" ifade ederek, herkesin öldürülmesi gerektiğini söyledi.

İsrailli Hamam'dan alçak açıklama: Gazze'de bebekler dahil herkes öldürülmeli! - Resim : 1

"SİZ ONLARI ÖLDÜRMEZSENİZ, ONLAR SİZİ ÖLDÜRECEK"

Yafa'da bir konferansta konuşan Haham Mali, İsrail ordusunda görev yapan cemaatine, "Gazze'de herkesi öldürün" çağrısı yaptı. Haham, bunun Yahudilik inancına uygun olduğunu savunarak, "Yasalara göre tek bir ruh bile yaşamamalı çünkü bu Mitzvah (İsrail'i düşmanlarından kurtarmak ve işgal topraklarına yerleşmek) savaşıdır. Siz onları öldürmezseniz, onlar sizi öldürecek." dedi.

İsrailli Hamam'dan alçak açıklama: Gazze'de bebekler dahil herkes öldürülmeli! - Resim : 2

"BUGÜNÜN BEBEKLERİ, YARININ SAVAŞÇILARIDIR"

Gazze Şeridi'ndeki bebeklerin sorulması üzerine Haham Mali, "Aynı şey, bugün bir bebek, yarın bir savaşçı. Bugünün teröristleri, daha önce yaşamalarına izin verdiğiniz çocuklardır. Teröristleri yaratanlar aslında kadınlardır." diyerek, İsrail askerlerini Gazze'de çocuk ve kadınları öldürmeye teşvik etti.

HAHAM GÖREVDEN ALINSIN ÇAĞRISI

İsrail'de muhalefetteki İşçi Partisi lideri Merav Michaeli, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında katliam çağrısı yapan Haham'ın görevden alınması çağrısında bulundu.