İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli... Herkes hazırlansın... Türkiye hakkında bomba bir tarih kısa süre önce verildi

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'nin hava durumuna yönelik çok önemli bir tarih verildi. Meteorolojik kaynaklara göre mayıs ayı başında kutup üzerinden bir soğuk hava dalgası Türkiye'ye gelecek ve bu soğuk hava dalgası dağlarımıza kar bırakacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli... Herkes hazırlansın... Türkiye hakkında bomba bir tarih kısa süre önce verildi

Türkiye'de yaz aylarının küresel iklim değişikliğinden dolayı geç gelmesi, vatandaşları da hava durumu konusunda daha endişeli bir hale getirdi. Vatandaşlar hava durumunun önümüzdeki aylarda özellikle mayıs ayında nasıl olacağını merak ediyor.

MAYISLA İLGİLİ BOMBA GELİŞME

Meteorolojik kaynaklardan mayıs ayı hakkında da bomba bir gelişme paylaşıldı. Meteorolojik kaynaklara göre mayıs ayında Türkiye'ye kutuplar üzerinden soğuk hava dalgası gelecek. 

Hava Forum tarafından Türkiye'ye yönelik yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: "Yurdumuza ayın sonunda ve mayıs başında kutup üzerinden bir soğuk hava dalgası gelebilir. Bu soğuk hava dalgası gelirse dağlarımıza ve yükseklere kar bırakacak gibi duruyor. Gelişmeleri takipteyiz..." 

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli... Herkes hazırlansın... Türkiye hakkında bomba bir tarih kısa süre önce verildi - Resim : 1