İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bursa.... Şimdiden haberiniz olsun... Tıka basa dolular, gelen sıra bekliyor. Pazartesi gidecekler dikkat

Tatilden dönen vatandaşlar arabalarını hemen oto yıkamacılara götürüyor. İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bursa'da oto yıkama dükkanlarının pazartesi gününden itibaren yüksek tempo ile çalışması bekleniyor. Arabasını yıkatacak vatandaşlar sıra beklemek zorunda kalacak.

İstanbul, Ankara, Kocaeli  ve Bursa.... Şimdiden haberiniz olsun... Tıka basa dolular, gelen sıra bekliyor. Pazartesi gidecekler dikkat

Türkiye 9 günlük bayram tatilinin ardından yeniden iş başı yapıyor. Vatandaşlar pazartesiden itibaren işlerinin başında olacak. Bayram sonrasında yoğunluk yaşanan yerlerden biri de oto yıkamacılar oldu. 

Oto yıkama esnafı ise aylardır bekledikleri iş temposunun başlamasından memnun olduklarını ve beklentilerinin karşılandığını söylemişti. Kurban Bayramı’nın geçmesi ve 9 günlük tatilin sona ermesiyle vatandaşlar yeniden oto yıkamacılarda yoğunluk oluşturdu. Tatilin son gününde yaşadıkları şehirlere dönen vatandaşların oto yıkamacılarda kuyruk oluşturması esnafın yüzünü yeniden güldürdü.

"1 HAFTA DAHA YOĞUNLUĞUN DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ" 

Tatil sebebiyle otomobillerini yıkatmak isteyen vatandaşların Kurban Bayramı’ndan hemen önce yoğunluk oluşturduğunu dile getiren oto yıkama çalışanı Kemal Tokat, bayram sonrasında da işlerin devam ettiğini söyledi. Vatandaşların böyle özel zamanlarda otomobillerine daha çok özen gösterdiğini söyleyen Tokat, “Bu yıl içerisinde oto yıkama işleri dalgalı bir şekilde ilerledi. Günlük yıkamadığımız otomobil sayısı değişkenlik gösteriyordu. Biz de bu sebeplerden dolayı özellikle bayram tatillerini ve havaların ısınmasını bekliyorduk. Bayram öncesi çok şükür işlerimiz yolunda gitti. Şimdi de tatil bitince vatandaşlar yeniden otomobillerini yıkatıyorlar ve biz de yoğun çalışma fırsatı buluyoruz. Önümüzdeki 1 hafta boyunca yoğunluğun devam etmesini bekliyoruz ama ondan sonra işlerin normale döneceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.