İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! O anlar kameralara anbean yansıdı

İstanbul Ataşehir’de alacak verecek meselesinden dolayı aralarında anlaşmazlık çıkan iki kişi sokakta karşılaştı. İki kişinin yaşadığı arbede kısa sürede kavgaya dönüştü. Korkutan anlar kameralara böyle yansıdı.

İstanbul Ataşehir’de 2 kişi arasında çıkan kavga silahla saldırıya dönüştü. Kameralara yansıyan o anlarda Ercan B. ,Efekan Y’yi bacağından vurdu. Çevredekiler büyük panikle ikiliyi ayırmaya çalışırken iddiaya göre çıkan kavganın nedeni alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi.

"GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE TEDAVİ ALTINA ALINDIl" 

11 Mart Cumartesi günü  saat 12.00 sıralarında meydana gelen olay  iddiaya göre ikili arasında var olan alacak verecek meselesinden dolayı çıktı. Aralarında  husumet bulunan Ercan B. ile Efekan Y.  yolda  karşılaştı. İkili arasındaki arbedeyi vatandaşların ayırmaya çalıştığı fakat  kavga sırasında Ercan B. üzerinde bulunan silahla Efekan Y.'ye ateş ettiği ve bacağından yaralanan Efekan Y.’nin  olay yerinden yaya olarak ayrıldığı öğrenildi. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Efekan Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayın ardından kaçan Ercan B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.