Arkadaş dehşeti! Küfür tartışması kanlı bitti

İstanbul Bağcılar'da iki arkadaş arasında çıkan küfürlü konuşma tartışması dehşetle bitti. Küfürleştiği arkadaşını bıçakla kovalayan ve ağır yaralayan şahsın o görüntüleri kameralara anbean yansıdı.

Arkadaş dehşeti! Küfür tartışması kanlı bitti

İstanbul Bağcılar’da iki arkadaş arasında küfürlü konuşma nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. Bir şahsın arkadaşını bıçakla kovaladığı ve bir markette boğuştukları anlar kameralara yansıdı. 

Edinilen bilgiye göre, olay 18 Ağustos Salı günü Bağcılar Demirkapı mahallesinde meydana geldi. Arkadaş oldukları öğrenilen Aytaç D. ve Fuat D. arasında birbirlerine küfürlü konuştukları gerekçesiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Aytaç D. sokak ortasında Fuat D.’yi kovaladı. Sokak üzerinde bir markete giren ikili kavgaya market içerisinde devam etti. Market sahibinin araya girmeye çalıştığı olayda ikili marketten çıkarıldı. Olaydan saatler sonra tekrar bir araya geldiği öğrenilen iki arkadaş tekrar kavga etmeye başlayınca Aytaç D. Fuat D.‘yi defalarca kez bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı. Aytaç D. olaydan sonra kayıplara karıştı. Hastaneye kaldırılan Fuat D. ise tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Polis ekiplerinin şahsı yakalama çalışmaları sürerken zanlı, Aytaç D. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne gelerek teslim oldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kavga anı kamerada

Öte yandan kavga anı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Aytaç D.’nin arkadaşını bıçakla kovaladığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise Fuat D.’nin bir markete sığındığı ve market sahibinin ise araya girmeye çalıştığı görülüyor.