İstanbul Bahçelievler, Küçükçekmece, Avcılar, Bakırköy ve Fatih'ten akın var akın... Bir de başımıza bu çıktı. Gülle gibi sorun önünüzde

Yaz aylarının yaklaşması ve 6 Şubat depreminin de etkisiyle İstanbul Bahçelievler, Küçükçekmece, Avcılar, Bakırköy ve Fatih'ten Bodrum'a doğru adeta akın başladı. Fakat bölgedeki yerel kaynaklar, bu kalabalığın yazın başta su sıkıntısı olmak üzere birçok sorunu beraberinde getireceğini düşünüyor.

İstanbul Bahçelievler, Küçükçekmece, Avcılar, Bakırköy ve Fatih'ten akın var akın... Bir de başımıza bu çıktı. Gülle gibi sorun önünüzde

Türkiye'de havaların ısınması ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte başta İstanbul olmak üzere birçok batı ve anadolu ilindeki yazlıkçılar da yazlıklarını hazırlamaya başladı. Seçimler için gelip oy kullanacak vatandaşlar şimdiden evlerini görüp eksiklerini gideriyor. 

İstanbul'da sıcakların etkili olmaya başlaması ve 6 Şubat depreminin de etkisiyle birlikte Türkiye'nin göz bebeği konumundaki tatil beldesi Bodrum'a adeta akın başladı. Bahçelievler, Küçükçekmece, Avcılar, Bakırköy ve Fatih'ten çok sayıda vatandaş gerek yazı geçirmek, gerekse de yerleşmek amacıyla Bodrum'a gitti. 

AMA GÜLLE GİBİ BİR SORUN VAR

Bodrum'un bir cazibe merkezi olmasının yanı sıra önümüzdeki günler için Bodrum'u bekleyen çok ciddi bir sorun var. Çünkü Bodrum'daki kaynaklar, o kadar kalabalığı kaldırmaya yetmeyebilir. Öyle ki kurak bir kış geçiren Türkiye'de en önemli sorunlardan biri sussuzluk. Bodrum'da bu sene sussuzluğu yüksek seviyede hissetmemiz içten bile değil. 

Tüm bunlarla birlikte Bodrum'daki hastaneler ve sağlık ocakları da kapasite aşımına uğrayabilir. Zamanın ne göstereceğini hep birlikte göreceğiz.