Lüks villada dehşet! Ünlü iş adamı, karısını vurup intihar etti

İstanbul Başakşehir'de iş adamı Turgay Cantaş'ın eşi ile olan tartışması kanlı bitti. Turgay Cantaş evde bulunan pompalı tüfekle önce eşi Şükran Cantaş'ı vurdu ardından intihar etti

Lüks villada dehşet! Ünlü iş adamı, karısını vurup intihar etti

Olay, saat 08.30 sıralarında Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Atmaca Sokakta bulunan lüks bir villada meydana geldi. iş adamı Turgay Cantaş sabah saatlerinde eşi Şükran Cantaş ile tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Turgay Cantaş evde bulunan pompalı tüfekle önce eşi Şükran Cantaş'ı vurdu ardından intihar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi sürüyor.

Turgay Cantaş kimdir?

Turgay Cantaş, Cantaş Çanta A.Ş.’nin sahibi ve yöneticisi. Cantaş A.Ş 1957 yılında Sezai Cantaş ve Lifai Cantaş kardeşler tarafından valiz imalathanesi olarak kuruldu. 1957’den bugüne çanta, valiz ve deri ürünleri üretimi yapan saraciye şirketi. 1989 yılında Almanya'ya sonraki yıllarda çeşitli ülkelere ihracata başladı ve halen devam etmekte. 1995 yılından sonra direk tüketiciye ulaşmak amacıyla perakende mağaza açımına başladı.