Feci kaza anı kamerada! 5 yaralı

İstanbul Başakşehir’de tali yola girmek isteyen araç ile ile caddede seyir halindeki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 5 kişi hafif şekilde yaralanırken kaza anları çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Asteğmen Furkan Işık Bulvarında meydana gelen olayda, Selçuk Sarıkoyun kontrolünde bulunan araç ana caddeden tali yola girmek istedi.

Bu sırada seyir halinde bulunan Tansel Şen kontrolündeki  araç ise tali yola girmek isteyen araca duramayarak çarptı. Kazanın etkisiyle Tansel Şen ile diğer araçta bulunan Selçuk Sarıkoyun, Havva Sarıkoyun, Aleyna Sarıkoyun ve Hatice Sarıkoyun hafif şekilde yaralandı.

Çevredeki vatandaşların durumu yetkililere haber verilmesiyle olay yerinde çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada araç içerisinde sıkışan bir kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarılırken yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza anlarının gören Çağrı Akman isimli vatandaş ise olay anlarını, “ Bir araba ana yoldan geliyor. Diğer araç ise ara yola girmeye çalışıyor. Ara yola girmek isteyen araç yola çıkınca kaza yapıyorlar. Tabi biraz hızın ve dikkatsizliğinde etkisi var. Kazada yaralılar vardı sağlık ekipleri onları da hastaneye kaldırdı” diyerek anlattı.Feci kaza anı kamerada! 5 yaralı - Resim : 2