İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine göz açtırmıyor!

Üsküdar'da gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 8 kilogram bonzai, 1 adet tabanca ve fazlası ele geçirilirken, adreslerde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacir ve kullanıcılarına karşı yürüttüğü çalışmalar kapsamında 26 Eylül tarihinde uyuşturucu maddelerinin yetiştirilip satışa hazır hale getirildiği ve sokak satıcıları aracılığıyla dağıtıldığının tespit edilmesi üzerine, Üsküdar'ın Ahmediye ilçesine bağlı Valide-i Atik Mahallesi'nde bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda 8 Kilogram Bonzai maddesi, 2 Kök Hint Keneviri maddesi, 600₺ para, 1 adet tabanca ve 4 adet fişek, 1 adet pala, 33 adet Xanax ibareli narkotik madde ele geçirildi.

Öte yandan adreslerde yakalanan A.K.(49) isimli kadın ve H.Y.(32) isimli erkek şüpheli gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilip, çıkarıldıkları mahkemece Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti”  suçunden işlem gördü. A.K. adli makamlarca serbest bırakılırken , H.Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.