İstanbul Havalimanı'nda ekipleri alarma geçiren olay: Yolcu, acil durum butonunu kırdı!

Lefkoşa seferi öncesinde yolcu alımını bitiren THY uçağında bir kadın yolcu ortalığı ayağa kaldırdı. Sefere geç kaldığından acil durum butonunu kırıp önce körüğe sonrasında ise uçağa binen kadın polis tarafından uçaktan indirildi.

İstanbul Havalimanı'nda ekipleri alarma geçiren olay: Yolcu, acil durum butonunu kırdı!

Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı’nda gerçekleşen olayda, Türk Hava Yolları’nın TK-962 sefer sayılı TC-JPL kuyruk tescilli Airbus A320 tipi uçağı, Ercan Havalimanı'na hareketi için yolcu alımını tamamlandı.

SEFERE GEÇ KALINCA ACİL DURUM BUTONUNU KIRDI

Yer hizmetleri görevlinin yolcuların uçağa biniş işlemlerini tamamlanmasının ardından uçağın bulunduğu kapıdan ayrıldı. Bu sırada sefere geç kalan bir kadın yolcu uçağın kapısında bulunan acil durum butonunu kırarak körüğe girdi. Kadın yolcu bu sırada uçağın kapısında bulunan ve kendisini engellemeye çalışan görevliyi iterek uçağa girdi ve koltuğa oturdu. Bu sırada uçağın kaptan pilotu olay yerine polisin gelmesini istedi. Acil durum butonunu kıran ve görevliyi iterek uçağa binen kadın yolcu polis tarafından uçaktan indirildi. Yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından THY uçağı seferini yapmak üzere yaklaşık bir saat gecikmeyle saat 19.35'te İstanbul Havalimanı'ndan kalktı.

İstanbul Havalimanı'nda ekipleri alarma geçiren olay: Yolcu, acil durum butonunu kırdı! - Resim : 1