İstanbul için kar yağışı tarihi verildi. Hepimize hayırlı olsun

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul için kar yağış tarihi verildi. O ilçemizde kar olabilir. Hepimize hayırlı olsun, gelişmeleri takip edelim.

İstanbul için kar yağışı tarihi verildi. Hepimize hayırlı olsun

İstanbul bu sene istediği kar yağışını alamadı. Bu nedenle vatandaşlar kar yağışı konusundaki gelişmeleri her zamankinden daha fazla takip ediyor. 

ŞUBAT AYI UMUTLARI DÜŞÜRMÜŞTÜ 

Şubat ayının sonlarında bir anda etkisini gösteren bahar havası, artık vatandaşların kar ümitlerini iyice yok etmeye başlamıştı ki mart ayında yeniden etkisini gösteren soğuk atağı dalgalarıyla birlikte vatandaşlar yeniden ümitlendi. 

İSTANBUL İÇİN KAR YAĞIŞI TARİHİ VERİLDİ

Meteorolojik kaynaklar ise mart ortasında İstanbul için etkili olma ihtimali bulunan bir kar yağışı hakkında tarih verdi. 

KAR İNMESE BİLE SOĞUĞU HİSSEDECEĞİZ

Diğer ilçelerde kar inmese bile soğuğu ciddi şekilde hissedeceğiz. Havanın Modu sayfası tarafından İstanbul için verilen kar yağışı tarihi ve detaylar şu şekilde: 

"20 Mart itibariyle yurdumuza soğuk ve yağışlı hava geliyor... İstanbul'un kısmen yüksek kesimlerinde kar beklentisi bulunuyor. Aydos, Arnavutköy, Sancaktepe gibi bölgelerde kar yağması mümkün görünüyor. kesinlik içermiyor ancak modeller bu durumu doğruluyor."