İstanbul için tarih verildi. Önce akşam sonra gece gelecek. Sonra bir mola sonra yine devam. Sıkı hazırlanın

Hava City tarafından İstanbul için flaş bir paylaşım yapıldı. Önce akşam gelecek, sonra gece bir parti daha gelecek. Perşembe mola verecek, sonra coşacak. Sıkı hazırlanın.

İstanbul için tarih verildi. Önce akşam sonra gece gelecek. Sonra bir mola sonra yine devam. Sıkı hazırlanın

Hava City tarafından İstanbul için çok önemli tarih verildi. İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızın özel olarak ilgilenmesi gerekiyor. Çünkü hepsinin hayatını etkileyecek. Ayrıca yer yer su baskınları da meydana gelebilir. Vatandaşlarımızın yer yer su baskınlarına neden olabilecek bu yağışlara karşı sıkı hazırlanması gerekiyor. 

"PERŞEMBE AKŞAM YENİDEN BAŞLAYACAK" 

Cuma ve cumartesi de yağışların iyi miktar bırakması bekleniyor. Hava City tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"İstanbul'a bugün akşam ve gece saatlerinde iki ayrı parti yağış geliyor. Yarın bir mola veren Perşembe akşam yeniden başlayacak #yağmur , Cuma ve Cumartesi günlerinde iyi miktarlar bırakır. Bursa'da Cuma ve Cumartesi, Ankara'da Cumartesi yağmur daha güçlü görünüyor..." 

İstanbul için tarih verildi. Önce akşam sonra gece gelecek. Sonra bir mola sonra yine devam. Sıkı hazırlanın - Resim : 1