İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara ve Şanlıurfa'da cumartesi ve pazar evden çıkacak vatandaşlar dikkat! Aşırı kayganlaştıracak

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara ve Şanlıurfa'da ikamet eden ve cumartesi ile pazar günü özellikle gece saatlerinde evden çıkacak vatandaşlara flaş bir uyarı verildi.

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara ve Şanlıurfa'da cumartesi ve pazar evden çıkacak vatandaşlar dikkat! Aşırı kayganlaştıracak

Türkiye'de bir süreden bu yana beklenen yeni sıcak hava dalgasını etkisini göstermeye başladı. Kış aylarının ortasında aniden gelen bu sıcak hava dalgası, uzmanlar tarafından çok ciddi bir tehlike olarak görülüyor. 

Sıcak hava dalgasının, beraberinde bir takım tehlikeler getirmesi de ön görülüyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen'den İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara ve Şanlıurfa'da ikamet eden vatandaşlarımıza flaş bir konuda uyarıda geldi. 

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara ve Şanlıurfa'da ikamet eden ve cumartesi ile pazar günü özellikle gece saatlerinde evden çıkacak vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli bir konu var. 

Orhan Şen, şunları aktardı: 

"Bugün İstanbul 16 yarın 18, İzmir 22, Antalya 20, Ankara 15, Urfa 18 derece. Yağış yok. Rüzgar hafif. gece ve sabah erken saatlerde sis var. Sis asfalt üzerinde kayganlaştırıcı etki yapar aynı zamanda görüş mesafesini azaltır. Ulaşımda dikkat edelim." 

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara ve Şanlıurfa'da cumartesi ve pazar evden çıkacak vatandaşlar dikkat! Aşırı kayganlaştıracak - Resim : 1