İstanbul, Kocaeli ve İzmir'de bu beyaz canavar her an karşınıza çıkabilir. Kana susamış gibiydi. Avını tek hamlede bütün yuttu

İstanbul, Kocaeli ve İzmir'de karşılaşabileceğiniz martılar bu sefer işin dozunu iyice abarttı. Bir martının, talihsiz bir tavşanı bütün olarak yediği görüntüler tüyler ürpertti. Martıların son dönemde davranışlarının agresifleştiğine yönelik ihbarlar geliyor.

Ülkemizde denize kıyısı olan birçok yerde karşılaşabileceğimiz martılar hakkında dünya genelinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. 

İstanbul, Kocaeli ve İzmir'de her an karşınıza çıkabilecek martıların son dönemde agresif hareketlerde bulunduğuna yönelik çok sayıda ihbar geliyordu. Ancak martılar son yaptıkları bir hareketle tüm dünyayı şaşkına çevirmeyi başardı. 

Vahşi kuşun , yabani bir tavşanı delikten çıkarıp bütünüyle yutması görüntülere anbean yansıdı. Güney ve Batı Galler Yaban Hayatı Vakfı tarafından korunan bir doğa rezervi olan Skomer Adası'nda çekilen görüntülerde , büyük kara sırtlı martı, yalnızca birkaç büyük yudumda tüm yaratığı yutmayı başarıyor.