Oğul mezara, baba cezaevine

İstanbul'da aile apartmanından taşınmak isteyen oğlu Mehmet K.'yı silahla sırtından vurarak öldüren baba M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.K.'nın cinayetin ardından delilleri gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Oğul mezara, baba cezaevine

İstanbul Sultanbeyli'de aile apartmanında yaşayan ailede anlaşmazlık çıkınca facia yaşandı. Binadan taşınmak isteyen Mehmet K., önce babası M.K. ile tartıştı. Daha sonra ise annesiyle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında baba M.K., oğlunu sırtından vurdu. Silah sesi ihbarının ardından olay yerine giden polis, Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi'ndeki evde Mehmet K.'yı yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Mehmet K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis şahsın babası M.K. ve yakınlarının ifadesini aldı. Yapılan inceleme sonrası cinayeti Mehmet K.'nin babası M.K'nin işlediği belirlendi. Şahıs yapılan sorgusunda oğlunu eşiyle tartışması üzerine sinirlenerek kendisine ait tabanca ile vurduğunu, silahı da evin içerisinde bir yere attığını söyledi.

Evin bahçesinde yapılan araştırmada altı adet kovan, ikamet içerisinde iki adet tabanca ile bu tabancalara ait üç adet şarjör ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren polis M.K'nin cinayeti oğlunun aile apartmanından başka bir yere taşınmak istemesi üzerine çıkan anlaşmazlık sonucu işlediğini belirledi.

M.K. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.