İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova, Kocaeli için bombanın bombası tarih verildi. 3 aydır bekliyoruz. Yüzde 70 gelecek artık kesin

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova, Kocaeli için yağış tarihi verildi. Verilen tarihte yağışların etkili olma ihtimalinin yüzde 70 olduğu açıklandı.

İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova, Kocaeli için bombanın bombası tarih verildi. 3 aydır bekliyoruz. Yüzde 70 gelecek artık kesin

Büyük bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıya olan Marmara bölgesinde vatandaşlar artık yağışların etkili olmasını bekliyor. 

İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova, Kocaeli'de ikamet eden vatandaşlar yağışlar hakkındaki gelişmeleri anlık olarak takip ediyor. Bu vatandaşlarımızın 3 aydan bu yana beklediği haber de kaynaklar tarafından kısa süre önce duyuruldu. 

"EYLÜL'ÜN İLK GÜNLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLACAK"

Havanın Modu tarafından aktarılan bilgilere göre Marmara bölgesinde yağışların eylül ayının ilk günlerinden itibaren etkili olması bekleniyor. Sayfa tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda, "Eylül ilk günlerinden itibaren Marmara'da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. ayrıca sadece Marmara'da değil, yurdumuzun batı bölgelerinde yağışlar zaman zaman etkili olabilir. yağış netleştikçe daha detaylı bilgiler vereceğiz. sistemin gelme ihtimali yüzde 70'i aştı" ifadelerine yer verildi. 

Havanın Modu sayfası tarafından yapılan paylaşımın devamında ise şu ifadelere yer verildi: 

"Serin hava ise Batı bölgeleri etkisi altına almış olacak.
uzun süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklıklar, batı bölgeler'de mevsim normallerinin altına düşecek! zaman zaman sıcaklıklar gece veya gündüz saatlerinde 15-20 derece bandına kadar düşebilir. yani artık gece bunalma devri yavaş yavaş bitiyor..."