Tartışma yaşadığı komşusuna cinsel organını gösterdi

İstanbul Ümraniye’de iki komşu arasında yaşanan husumet kameralı taciz krizine dönüştü. Engelli vatandaş, tartışma yaşadığı komşusu tarafından hem izleniyor hem de sözlü tacize maruz kalıyor. Öte yandan husumetli komşunun engelli vatandaşa cinsel organını gösterdiği anlar da kameraya yansıdı.

Ümraniye’de meydana gelen olayda, Ahmet Çelebi isimli engelli vatandaş annesinin rahatsızlanması sonrası evine ambulans çağırdı. Adrese gelen ambulans aracı Çelebi’nin komşularından Yusuf E.’ye ait kamyonetin yolu kapaması nedeniyle sokağa giriş yapamadı ve ikili arasında sözlü tartışma yaşandı.

Sözlü tartışma bir süre sonra husumete dönüştü. Engelli komşusu Ahmet Çelebi’yi tehdit eden Yusuf E. durumu daha ileriye taşıyarak 3. katta oturan komşusunun hizasına güvenlik kamerası taktırarak Çelebi ve ailesinin gözetlemeye başladı. Komşusu tarafından sürekli olarak taciz edildiğini belirten engelli vatandaş Ahmet Çelebi ise konuyla polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

 

Öte yandan Çelebi ve ailesini gören Yusuf E. cinsel organını göstererek tacizde bulundu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.