Hızla gelen araç iki yayanın arasından geçti! Ölümden saniyelerle kurtuldular

İstanbul Ümraniye'de freni patlayan otomobil, hızla iki yayanın arasından teğet geçerek bir iş yerinin önündeki kamyon lastiğine çarparak durabildi. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Esenşehir Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 1'i çocuk 4 kişinin bulunduğu otomobil yokuş aşağıya indiği sırada frenleri tutmadı. Sürücünün kontrolünden çıkarak hızlanan otomobil, iki yayanın arasından geçtikten sonra bir işyerinin önüne bırakılan kamyon lastiğine çarptı.

Otomobil, lastiğe çarptıktan sonra 1 metre kadar geri savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Otomobildekiler kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, olay yerine polis ve sağlık ekibi çağrıldı. Kazada şans eseri otomobilde bulunan bir kişinin kolundan yaralandığı öğrenildi.

O anlar kameraya yansıdı 

Bir kişinin hafif şekilde yaralandığı kaza bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde hızla gelen otomobil iki yayanın arasından geçtikten sonra bir işyerinin önündeki kamyon lastiğine çarpıyor. Çarpma ile geri savrulan otomobildekiler dışarı çıkarken, vatandaşların yardıma geldikleri görülüyor.