İstanbul, Uşak ve Samsun'dan sonra Eskişehir'e uyarı geldi. Aman çok dikkat edin. Kırmızı alarm her an gelebilir

İstanbul, Uşak ve Samsun'da görülen sel felaketinin ardından bir uyarı da Eskişehir'e geldi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, perşembe günü öğle saatlerinden itibaren il genelinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle herkese uyarı verilerek kırmızı alarm gelebileceği ifade edildi.

İstanbul, Uşak ve Samsun'dan sonra Eskişehir'e uyarı geldi. Aman çok dikkat edin. Kırmızı alarm her an gelebilir

Yurdumuzun  İstanbul, Uşak ve Samsun illerinde aşırı yağışlardan kaynaklı sel felaketleri görülmüştü. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'e uyarı geldi. Söz konusu açıklamada “Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Kütahya il geneli ve Bursa'nın güneyinde (Mustafakemalpaşa, Orhaneli, Büyükorhan, Keles, Harmancık, İnegöl), akşam saatlerinden itibaren ise Eskişehir il genelinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul, Uşak ve Samsun'dan sonra Eskişehir'e uyarı geldi. Aman çok dikkat edin. Kırmızı alarm her an gelebilir - Resim : 1

KIRMIZI ALARM HER AN VERİLEBİLİR

 Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği konusunda uyarı yapıldı. Yağışların saat 13:00 ile 23:59 aralarında etkili olacağı öngörülüyor” ifadeleri yer aldı. Bu nedenle herkese uyarı verilerek kırmızı alarm gelebileceği ifade edildi.