İstanbul Valiliği’nden uyarı! Bu akşam başlayacak, salı günü sabaha kadar etkili olacak! “Dikkatli ve tedbirli olunmalı”

İstanbul Valiliği, Batı Karadeniz üzerinden esecek fırtınaya karşı uyardı. Vatandaşların bu akşam ve Salı günü sabahın ilk saatlerine kadar etkili olacak olan fırtınanın saatteki hızının 75 km/saate kadar çıkması bekleniyor.

İstanbul Valiliği’nden uyarı! Bu akşam başlayacak, salı günü sabaha kadar etkili olacak! “Dikkatli ve tedbirli olunmalı”

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre İstanbul’da Batı Karadeniz üzerinden esecek olan rüzgar, fırtına şeklinde esecek. Bu konuda İstanbul Valiliği’nden vatandaşlara uyarı geldi. Fırtınanın bu akşam saatlerinde başlayacağı, Salı günü sabah saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi.

FIRTINA UYARISI

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Batı Karadeniz’de rüzgarın bu akşam saatlerinden sonra doğu ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Salı günü sabah ilk saatlerde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

İstanbul Valiliği’nden uyarı! Bu akşam başlayacak, salı günü sabaha kadar etkili olacak! “Dikkatli ve tedbirli olunmalı” - Resim : 1