İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı

Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanlığına atanmasının ardından İstanbul Valisi olan Davut Gül, göreve başladı. Vali Gül, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, "Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinede yer bulan ve İçişleri Bakanı olarak atanan Ali Yerlikaya'nın yerine Gaziantep Valisi Davut Gül getirilmişti.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül, göreve başladı. Gül'ün göreve başlaması nedeniyle İstanbul Valiliğinde bir tören düzenlendi.

İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı - Resim : 1

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAK BOYNUMUZ BORCU”

İstanbul'un daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmanın boynunun borcu olduğunu belirten Vali Gül, "Görev süremiz içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalışacağız. Bütün kamu kurumlarında, vatandaşlarımızın işlemlerini sorunsuz bir şekilde halletmeleri için gerekli ortamı sağlamak ve gerekli düzenlemeleri yapmak; istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan, hasılı bu vatan için taş üstüne taş koyan tüm sanayicilerimizin ve ticaret erbabımızın yolunu açmak önemli önceliklerimizden olacak” ifadelerini kullandı.