İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya, Düzce, Kocaeli dikkat! Hemen siyah renge bürünmeyin. Yeni kar yağış tarihi verildi

Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de yaşayan vatandaşlarımız uzun süreden bu yana bekledikleri kar yağışının etkili olmamasının ardından siyah renge bürünüp üzülmüşlerdi. Ancak iyi haber vermek isteyen meteorolojik kaynaklar tarafından bu illerimiz için yeni kar yağışı tarihi verildi.

İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya, Düzce, Kocaeli dikkat! Hemen siyah renge bürünmeyin. Yeni kar yağış tarihi verildi

Marmara bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımız ocak ayının ilk haftasının sonunda ya da ikinci haftasının içinde kar yağışı bekliyordu. 

Ancak sistem şu an için bile cuma cumartesiye kar ihtimalini tutuyor ancak bu ihtimali kesin ya da çok güçlü durumuna getirmiyor. İhtimal var ancak ihtimal zayıf şekilde devam ediyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya, Düzce ve Kocaeli'de yaşayan vatandaşlarımız uzun süreden bu yana bekledikleri kar yağışının etkili olmamasının ardından siyah renge bürünüp üzülmüşlerdi. Ancak iyi haber vermek isteyen meteorolojik kaynaklar tarafından bu illerimiz için yeni kar yağışı tarihi verildi. 

TARİH VERİLDİ 

Hava City'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kış tahminimde işaret ettiğim Ocak sonu Şubat başı beklentilerimde ihtimal yükseliyor. Zira Stratosferin ikinci bir darbeyi Ocak 16-17 gibi alacağı artık net olarak görülüyor ve bundan sonrası pattern yani basınç diziliminin nereye doğru evrileceğini tespit etmeye kalıyor. "

İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya, Düzce, Kocaeli dikkat! Hemen siyah renge bürünmeyin. Yeni kar yağış tarihi verildi - Resim : 1