İstanbul'a kar geliyor! Meteoroloji tarih verdi, yeni harita paylaşıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; hafta sonuna doğru yine soğuk hava dalgası etkili olacak. Son tahminlere göre Marmara Bölgesi için kar uyarısı yapıldı. Peki, İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağışı bekleniyor mu?

İstanbul'a kar geliyor! Meteoroloji tarih verdi, yeni harita paylaşıldı

İstanbul'da etkili olan soğuk hava dalgası, kuvvetli fırtına ve yağışla birlikte hayatı olumsuz etkiliyor.  Meteoroloji’nin uyarılarının ardından İstanbul’a kar yağışı için tarih verildi.

Hafta sonuna doğru ise sıcak hava, yerini sağanak yağış, kar ve fırtınaya bırakacak. Hafta sonu Marmara, Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. İç Anadolu, Akdeniz, ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış etkili olacak.

İSTANBUL'A KAR YAĞIŞI İÇİN TAHMİN VERİLDİ

Meteoroloji'nin haftalık verilerine göre; cuma ve cumartesi günleri İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak. Pazar günü ise karla karışık yağış bekleniyor. Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olabilir. İstanbul'da hafta başından çarşamba gününe kadar güneşli bir hava hâkim olacak. Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olabilir.

İstanbul'a kar geliyor! Meteoroloji tarih verdi, yeni harita paylaşıldı - Resim : 1