İstanbul’a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji ve AKOM uyardı; İstanbul’a kar yağacak mı, saat kaçta başlayacak?

Uzun bir süredir sert hava koşulları yurt genelinde etkisini sürdürürken AKOM ve Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulundu. İstanbul hava durumu merak edilirken “İstanbul’a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji ve AKOM uyardı; İstanbul’a kar yağacak mı, saat kaçta başlayacak?” sorularına da yanıt aranıyor. İşte son bilgiler.

İstanbul’a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji ve AKOM uyardı; İstanbul’a kar yağacak mı, saat kaçta başlayacak?

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI, KAÇ GÜN BEKLENİYOR?

Meteoroloji'nin yayımladığı bilgiye göre İstanbul'da bugün karla karışık yağmur bekleniyor. Yarın(pazartesi) ise kar yağışı olacağı belirtiliyor. Salı günü de karla karışık yağmurlu havanın devam edeceğini, Çarşambadan itibaren ise karlı havanın yerini bulutlu ve yağmurlu havaya bırakacağı yer alıyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Pazar Karla Karışık Yağmurlu 3°C 6°C

Pazartesi Kar Yağışlı 2°C 4°C

Salı Karla Karışık Yağmurlu 2°C 6°C

Çarşamba Yağmurlu 3°C 8°C

Perşembe Parçalı Bulutlu 4°C 9°

Batı Karadeniz'de Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor!

Son değerlendirmelere göre; 25.01.2024 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimleri, Kastamonu'nun kuzeyinin yüksekleri, Sakarya'nın güney ve doğusunun yükseklerinde kuvvetli kar yağışları bekleniyor. Cuma günü etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının; hafta sonu da aralıklara etkili olacağı tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.