İstanbul’a olan aşkıyla biliniyordu! Ünlü yazar hayatını kaybetti!

Çok sayıda çok kitabı olan usta yazar Mario Levi hayatını kaybetti. Levi'nin acı haberini Buart Sanat Atölyesi sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada, "Bir tanemiz Mario Levi'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Edebiyata, bizlere kattıkları için minnettarız. Tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz" denildi.

İstanbul’a olan aşkıyla biliniyordu! Ünlü yazar hayatını kaybetti!

Yazar, iletişim eğitmeni Mario Levi, 66 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul aşığı olarak bilinen ünlü yazar, Mario Levi, 66 yaşında hayatını kaybetti.

“EDEBİYATA VE BİZLERE KATTIKLARI İÇİN MİNNETTARIZ”

Ünlü yazarın ölümünü Buart Sanat Atölyesi sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan açıklamada, "Canım hocamız, edebiyatımızın duygulu ve güçlü kalemi, eşsiz insan, bir tanemiz Mario Levi'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Edebiyata, bizlere kattıkları için minnettarız. Tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadeleriyle duyurdu.

“İSTANBUL BENİM İÇİN İLHAM KAYNAĞI OLDU”

Levi, 3 yıl önce Anadolu Ajansına verdiği röportajda, "İstanbul her zaman benim için bir ilham kaynağı oldu. Kötüsüyle de ilham kaynağı oldu. İstanbul aslında neresinden bakarsanız bakın yaşanması kolay olmayan, hatta yaşanması zor bir şehir. Tarihin bıraktığı izler yüzünden de öyle, bugün açısından da öyle." ifadelerini kullanmıştı.