İstanbul'da 11 katlı bina saatlerdir yanıyor! Çok sayıda ekip müdahale ediyor

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde 11 katlı binada öğle saatlerinde yangın çıktı. Çevre ilçelerden de gönderilen itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangın hala sürüyor.

İstanbul'da 11 katlı bina saatlerdir yanıyor! Çok sayıda ekip müdahale ediyor

Yangın, saat 16.00 sıralarında Dereboyu Caddesi'nde, içinde Akit Medya Grubu'nun da yer aldığı 11 katlı binanın bodrum katında bulunan halı imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Üç bölümden oluşan binanın, ticari işletmelerinin bulunduğu kısmının tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği, Akit Medya Grubu'nun bulunduğu bölümde ise yoğun duman olduğu öğrenildi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ediyor.

 İstanbul'da 11 katlı bina saatlerdir yanıyor! Çok sayıda ekip müdahale ediyor - Resim : 1

GÖRGÜ TANIKLARI YAŞANANLARI ANLATTI
Çevrede bir iş yerinde çalışan Hasan Yılmaz, “Halı fabrikası burası, zemin katında, elektrikten dolayı çıktığını söylüyorlar. Bizim de işyerimiz hemen yan tarafta. İlk anlarda çoğunlukla gazetenin bulunduğu kısımdaydı ekipler, daha sonra ticari alanda yangın büyüdüö dedi. Serdar Kırhan ise, “Orada 3 tane işyeri vardı, bunlar hasar aldı. Binanın hemen yanında yer alan evlerin de camları komple erimiş vaziyetteydi. Bina ve çevre binalar boşaltıldı. İlk başta yaklaşık 50 itfaiye aracı müdahale etti" İfadelerini kullandı.