İstanbul'da 9 Aralık günü Beşiktaş'taki Fenerbahçe maçına gidenleri bekleyen büyük tehlike. Bunu yapmadan sakın gitmeyin

Meteoroloji sitesi Hava Forum tarafından 9 Aralık'ta Beşiktaş Stadı'nda oynanacak Beşiktaş- Fenerbahçe derbisine gidecek vatandaşlara hayati bir uyarı yapıldı. Vatandaşların bu önlemi almadan kesinlikle derbiye gitmemesi tavsiye edildi.

İstanbul'da 9 Aralık günü Beşiktaş'taki Fenerbahçe maçına gidenleri bekleyen büyük tehlike. Bunu yapmadan sakın gitmeyin

Süper Lig'de lider olarak yoluna devam eden Fenerbahçe ile yeniden çıkış yaparak liderliğe oynamak isteyen Beşiktaş, kritik derbide 9 Aralık saat 19.00'da Beşiktaş'ta karşı karşıya gelecek. 

Bu derbiye Fenerbahçe taraftarlarının da alınacak olmasının ardından stadın artık full dolmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Meteoroloji sitesi Hava Forum da derbiye gidecek vatandaşlara önceden çok önemli bir uyarıda bulundu. Vatandaşların kesinlikle bunu yapmadan derbiye gitmemesi tavsiye edildi. 

O uyarıda şu ifadelere yer verildi: 

"Cumartesi akşamı oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde hava buz gibi olacak. Aralıklarla yağmur da bekliyoruz. Tam bir kış havası olacak. Maça gidecek olanlar sadece forma giyerseniz zatürre olursunuz. Takımların mont, atkı ve berelerini tercih edin... "

İstanbul'da 9 Aralık günü Beşiktaş'taki Fenerbahçe maçına gidenleri bekleyen büyük tehlike. Bunu yapmadan sakın gitmeyin - Resim : 1