İstanbul'da Bahçelievler, Küçükçekmece, Şişli, Zeytinburnu, Avcılar, Bakırköy dikkat. Gecenin son deminde gelecek

İstanbul'da uzun zamandan bu yana sessizliğini koruyan yağmurlar hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Meteorolojik kaynaklar İstanbul'da cuma ile cumartesiyi bağlayan gecede yağışların başlayabileceğini dile getirdi.

İstanbul'da Bahçelievler, Küçükçekmece, Şişli, Zeytinburnu, Avcılar, Bakırköy dikkat. Gecenin son deminde gelecek

İstanbul geçtiğimiz hafta aldığı yoğun yağışların ardından yeniden sessizliğe büründü. İstanbul'da yaz ayları yüzünü hafif hafif İstanbul'a dönmeye başladı ancak uzmanlar yeni bir yağışlı hava dalgasının daha kentte etkili olacağını dile getiriyor. 

Meteorolojik kaynaklardan son olarak İstanbul hakkında önemli bir bilgi duyuruldu. Normalde cuma günü beklenen yağışların etkili olmamasının ardından yeni tarih işaret edilerek şu bilgilere yer verildi: 

"Uzun süredir yağış alamayan İstanbul gök gürültülü sağanak yağış denemesine çıkıyor. Birinci deneme yarın gece (cumayı cumartesine bağlayan gece ve cumartesi sabahına karşı)... İkinci denememiz ise 19 Haziran Pazartesi... Haydi İstanbul bu sefer alalım bu yağışı..." 

İstanbul'da Bahçelievler, Küçükçekmece, Şişli, Zeytinburnu, Avcılar, Bakırköy dikkat. Gecenin son deminde gelecek - Resim : 1