İstanbul'da Beylikdüzü, Çatalca, Silivri, Avcılar, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Başakşehir, Bahçelievler dahil tüm herkes hissedecek. Gece bile 25

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul'da gece bile etkisini sert hissettirecek bir sistem hakkında bilgi verildi. Beylikdüzü, Çatalca, Silivri, Avcılar, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Başakşehir, Bahçelievler dahil tüm herkes hissedecek. Gece bile 25 derece hayırlı olsun.

İstanbul'da Beylikdüzü, Çatalca, Silivri, Avcılar, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Başakşehir, Bahçelievler dahil tüm herkes hissedecek. Gece bile 25

Poyrazın etkisiyle aşırı sıcak bir hava sisteminden kurtulan İstanbul, önümüzdeki hafta poyrazın durmasıyla birlikte adeta sıcaktan kavrulacak. 

İstanbul'da yakıcı yaz sıcakları yeniden aktif olmaya başlıyor. Bu kapsamda meteorolojik kaynaklardan da vatandaşlara yönelik önemli uyarı gerçekleştirildi. 

İstanbul'da Beylikdüzü, Çatalca, Silivri, Avcılar, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Başakşehir, Bahçelievler dahil tüm herkes hissedecek.

GECE BİLE 25 DERECELERDE OLACAK 

Meteoroloji uzmanı Murat Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:. 

"Türkiye de hava sıcaklığı rahatsız edecek sekilde etkili oluyor. Gece saatlerinde dahi genel olarak 25 C ve üzeri olacak."