İstanbul'da camide silahlı saldırı! Namaz kılan adam başından vuruldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da akıllara durgunluk veren bir saldırı gerçekleştirildi. Paşaçayırı Camii'ne gelen H.İ.G., camide namaz kılan eşinin amcaoğlunu silahla başından vurarak ağır yaraladı. Saldırgan olay sonrası gözaltına alındı.

İstanbul'da camide silahlı saldırı! Namaz kılan adam başından vuruldu

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, Paşaçayırı Camii'ne gelen bir kişi, namaz kılan adamı başından vurdu. Olayda başından vurulan kişi ağır yaralanırken, saldırgan gözaltına alındı.

Olay, Karadeniz Mahallesi'nde bulunan Paşaçayırı Camii'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre öğle namazı için camiye gelen H.İ.G. namaz kıldığı sırada daha önce eski eşinin amcaoğluyla karşılaştı.

Namaz kılarken başından vuruldu

Geçmişten gelen boşanma davasındaki sorunlardan nedeniyle C.U. eski damatları H.İ.G.'yi, namaz sırasında silahla vurdu. Olay sonrası silahlı saldırıyı gerçekleştiren C.U., kaçarken, H.İ.G., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. C.U.'nun daha sonra karakola giderek teslim olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan H.İ.G'nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Ezan okunduğu sırada silah sesi duyuldu

Camide namaz kılmaya gelenlerden biri, "Ezan okunurken bir el silah sesi geldi. O an yakalayın diye bir bağrışma oldu. Birisinin kafasından vurulduğunu gördüm. Herkes kaçınca ben de kaçtım dışarı çıktım." ifadesini kullandı.