İstanbul’da 'dik bakma' kavgası! Görür görmez ateş etti

İstanbul’da “Dik bakma” meselesi yüzünden silahlar konuştu. Aracını park etmek için girdiği sokakta oturan Serdar K.’nin kendisine dik dik baktığını iddia eden Erdem Ç., silahını çıkararak art arda ateş etmeye başladı. Serdar K.’nin yere düştüğünü gören Erdem Ç. yürüyerek olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul’da 'dik bakma' kavgası! Görür görmez ateş etti

İstanbul Kağıthane’de yaşanan olayda 27 yaşındaki Serdar K. arkadaşını ziyaret etmek için berber dükkanına gitti. Bu sırada sokağa giren aracın şoförünün kendisine baktığını gören K., “Neden bakıyorsun” diye sordu. Şoför koltuğunda oturan 21 yaşındaki Erdem Ç.’nin kendisine, “Ne bakıyorsun dik dik” dediğini anlatan Serdar K., “Ben de seni tanımıyorum neden bakayım dedim. Sonra bana bekle beni burada birazdan tanırsın beni diyerek gitti” dedi.

“BENİ GÖRÜR GÖRMEZ ATEŞ ETMEYE BAŞLADI”

Yaklaşık 15 dakika sonra Erdem Ç.’nin bu kez yürüyerek tekrar geldiğini söyleyen Serdar K., “Beni görür görmez elinde tuttuğu silahı bana doğrultarak 7-8 el ateş etti. Ben o an şokla mermiler bana isabet etmesin diye olduğum yerde sağa sola hareket ettim. Ancak mermilerden biri sağ ayak bileğime isabet etti. Kanı görünce kendimi yere bıraktım. Beni yaralayan kişi ise yavaş ve sakin bir şekilde oradan uzaklaştı” dedi.

“PİS PİS BAKIYORDU”

Çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan Serdar K.’nin ifadesi sonrası yakalanan Erdem Ç. olay günü Serdar K.’nin kendisine, “pis pis baktığını” söyleyerek, “Olay yerinden ayrıldım. Bir müddet sonra evime gittim. İddia edildiği gibi silahla yaralama olayına karışmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. Alınan ifadelerin ardından şüpheli Erdem Ç. hakkında, “silahla kasten yaralama” suçundan 1 yıl 6 aydan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Milliyet