İstanbul'da kan donduran dehşet! "14 yıldır buradayım ilk defa böyle bir olay oldu, çok dehşete kapıldık ve üzüldük”

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde Suat Güney, 2 kızını ve dini nikahlı eşini tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından konuşan site sakinleri "14 yıldır burada yaşıyorum ilk defa gördüm. Çok dehşete kapıldık ve üzüldük. Adam kaçmış" dedi.

İstanbul'da kan donduran dehşet! "14 yıldır buradayım ilk defa böyle bir olay oldu, çok dehşete kapıldık ve üzüldük”

Olay, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan sitede sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suat Güney, sitede bulunan dairelerinde önce kızları Mine Güney (30), Zeliha Güney (31)'i daha sonra da dini nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü tabancayla vurdu. Olayın duyulmasıyla birlikte siteye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişinin öldüğü belirlendi.
İstanbul'da kan donduran dehşet! "14 yıldır buradayım ilk defa böyle bir olay oldu, çok dehşete kapıldık ve üzüldük” - Resim : 1
İKİ DAİREDE CİNAYET
Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Suat Güney'in önce tek yaşayan kızını öldürdüğü sonrasında diğer kızı ile birlikte yaşayan imam nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü vurduğu öğrenildi.
İstanbul'da kan donduran dehşet! "14 yıldır buradayım ilk defa böyle bir olay oldu, çok dehşete kapıldık ve üzüldük” - Resim : 2
"14 YILDIR BURADAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAY OLDU"
Olayla ilgili konuşan site sakini Yasemin Sevimli, "Bu sitede kapı gıcırtısı bile duyulmazdı. Böyle bir olayı, 14 yıldır burada yaşıyorum ilk defa gördüm. Çok dehşete kapıldık ve üzüldük. Adam kaçmış" dedi. Olayla ilgili başka bir site sakini de, "Tabancayla öldürmüş. İlk önce kızını öldürmüş. Diğer kızını ve karısını vurmuş. Okuldan geldiğimde polisleri gördüm" diye konuştu.