İstanbul'da Kartal, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz. Acilen eve girin. Uyarı şimdi geldi

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Anadolu yakasındaki ilçelerimiz Kartal, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz'a sağanak yağış uyarısı yaptı. Ökten, yağışın İstanbul'a girdiğini ve Anadolu yakasındaki illerimizde daha fazla etkili olacağını söyledi.

İstanbul'da Kartal, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz. Acilen eve girin. Uyarı şimdi geldi

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'nin neresinde yağış varsa nokta atış olarak bilmeye devam ediyor. Ökten son olarak İstanbul hakkında yaptığı yağış uyarısına yeni uyarılar ekledi. 

Sağanak yağışın kısa bir süre önce İstanbul'a giriş yaptığını dile getiren Ökten, yağışın daha fazla etkili olmasını beklediği yerleri de tek tek açıkladıa. 

Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri dile getirdi: "Şu anda İstanbul'a kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış yaklaşıyor. Özellikle boğaz ve Anadolu yakası daha çok etkilenecek.."  dedi. 

ANADOLU YAKASI'NDAKİLER YAĞIŞA YAKALANMAYIN! 

Anadolu Yakası'nda etkilenen en çok ilçenin Beykoz olacağı ifade edilirken Kartal, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz'daki vatandaşların da kısa süre içerisine evlerine girmelerinin faydalı olacağı aksi takdirde ciddi bir yağış beklendiği dile getirildi. 

İstanbul'a giriş yapan sağanak yağışların bundan sonra önümüzdeki günlerde de etkili olmaya devam edeceği aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.  

YILDIRIM RİSKİ DE VAR

Ökten aynı zamanda başka bir uyarıda daha bulunarak, "Yıldırım riski var. İçeriye girelim lütfen" dedi.