İstanbul'da lüks otomobilde infaz! Uzun namlulu silahlarla taradılar

İstanbul Eyüpsultan'da seyir halindeki lüks otomobil, başka bir otomobildeki kişi ya ada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı belirlenen saldırıda, 1 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'da lüks otomobilde infaz! Uzun namlulu silahlarla taradılar

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde seyir halindeki lüks otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saat 00.30 sıralarında gerçekleşen saldırıda uzun namlulu silahlar da kullanılırken, lüks otomobildeki 1 kişi öldü.

Olay, saat 00.30 sıralarında Güzeltepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yavuz Selim Caddesi'nden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne doğru seyir halindeki 34 SE 4981 plakalı otomobile 34 TN 702 plakalı otomobilde bulunan kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Otomobildekilerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Olayda, 34 SE 4981 plakalı otomobilin sürücüsü olduğu öğrenilen M.K. ağır yaralandı.

Uzun namlulu silahlar da kullanıldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan M.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulunan ekipler, her iki otomobilde de çok sayıda mermi isabeti olduğunu ve çatışmada uzun namlulu silahların da kullanıldığını tespit etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.