İstanbul'da Martı adlı elektrikli scooterı çalan iki şahıs Yunus polisi yakaldı

Kağıthane’de iki kişi kilidini kırıp çaldıkları "Martı" isimli elektrikli scooter'ı üzerine çaldı. Olayın ihbar edilmesiyle birlikte harekete geçen motorize Yunus Timleri hırsızları kısa sürede yakaladı.

İstanbul'da Martı adlı elektrikli scooterı çalan iki şahıs Yunus polisi yakaldı

İstanbul Kağıthane Sultan Selim Mahallesi'nde yaşanan olayda sokak içerisinde buluan iki şahıs, kullanıcısı tarafından kilitlenmiş elektrikli scooter "Martı"yı çalmayı planladı. Akşam saatlerinde sokakta kimsenin kalmadığı sırada scooter'ın kilidini sert bir cisimle kırarak, üzerine binip kaçtı.

 Park halinde kilitli halde bulunan scooter'ın kilidine sert bir cisimle vurulduğu ve kilit sisteminde sorun olduğu uyarısını alan güvenlik görevlileri durumu polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Yunus Timleri sokak içerisinde incelemelerde bulunduktan sonra şahısların kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızların A.K. ve B.G. isimli şahıslar olduğunu ve çocukların scooter'a binerek olay yerinden kaçtığını tespit etti. Scooter'ın GPS kayıtlarını inceleyen Kağıthane Devriye Ekipler amirliğine bağlı Yunus Timleri, hırsızların Ecdat Sokak içerisinde olduğunu belirledi. Sokak içerisinde devriye atan ekipler, A.K. ve B.G.’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.