İstanbul'da restoran önünde silahlı saldırı olayında yeni gelişme: Firari şüphelilerden biri daha yakalandı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir kişinin yaşamını yitirdiği restoran önündeki saldırıya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Olayda silah kullanan firari şüphelilerden Serhat E. adlı şahıs da polis ekiplerince yakalandı.

3 Ağustos 2023 tarihi saat 01.30 sularında Sinanpaşa Mahallesi,  Mumcu Bakkal Sokak'ta bulunan restoranda meydana gelen olayda iddialara göre göre motosikletle restoranın önüne gelen iki kişi dükkana ateş etti. Restoran çalışanı Serhat E.'nin de karşılık vermesi üzerine motosiklette bulunan 24 yaşındaki Sertan Taylan Hayal vuruldu. Hastaneye kaldırılan Hayal yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırı sırasında sokaktan geçen iki kişi de hafif yaralanmıştı.

OLAY BİR ALACAK VERECEK MESELESİNDEN MEYDANA GELDİ

Silahlı saldırı sonrasında yapılan ilk çalışmalarda 3 kişi gözaltına alındı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada olayın bir alacak verecek meselesinden meydana geldiğinin anlaşıldığı ifade edilmişti.

ŞÜPHELİLERDEN SERHAT E. YAKALANDI

Gelen son bilgilere göre olayda silah kullanan firari şüphelilerden Serhat E. adlı şahıs da 4 Ağustos 2023 gününde ekipler tarafından yakalandı ve toplamda yakalanan 9 şüpheli şahsa ilişkin tahkikat gerçekleştirilmekte olup şüpheli şahıslar Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adli makamlara sevk edildi.