İstanbul'da şoke eden olay! Uyuşturucu alamayınca bıçakladılar!

Fatih'te 2 kişi uyuşturucu madde tedarik etmesi için para verdikleri kişiyi uyuşturucuyu getirmeyince bir ara sokağa götürüp bıçakladı.

Fatih'te yaşanan olayda iddiaya göre, yabancı uyruklu Dumi R. ve Medeni L. isimli 2 kişi kendilerine uyuşturucu madde tedarik etmesi için yabancı uyruklu Kerroum Houarı’ye 100 TL verdi.

Dumi R. ve Medeni L. parayı alıp uyuşturucuyu getirmeyen Kerroum Houarı'yu bulup ara sokağa götürdü ve para istedi.

Üzerinde para olmadığını söyleyince Dumi R. cebinden çıkardığı bıçağı ile Houarı’nın kalbine saplayınca aldığı bıçak darbesiyle yere yığılarak yaşamını yitirdi. Zanlılar olay yerine koşarak uzaklaştı.

Durumu gören vatandaşlar olay yerine polis çağırdı. Olayla ilgili inceleme başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemesinin ardından katil zanlılarının eşkalleri tespit edildi ve incelemelerin ardından iki şüpheli 8 saatte Kumkapı’da bir otele girmek üzereyken asayiş ekipleri tarafından kıs kıvrak yakalandı.

Katil zanlıları gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Sorgularında suçu itiraf ederek, cinayeti işlediklerini kabul etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dumi R. ve Medeni L. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.