İstanbul'daki Galatasaray- Manchester United maçı hakkında flaş gelişme. 60 bin taraftara uyarı yapıldı

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kritik Galatasaray- Manchester United maçı hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre maç saatinde sağanak yağış bekleniyor. Maça gidecek vatandaşlar için önemli bir bilgi daha var. Maç çıkışında da sağanağın etkili olmaya devam edeceği ifade ediliyor.

İstanbul'daki Galatasaray- Manchester United maçı hakkında flaş gelişme. 60 bin taraftara uyarı yapıldı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Manchester United arasında kritik bir maç oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray'ın gruptan çıkmak için bu maçı kesinlikle kazanması gerekiyor. 

HERKES MAÇ SAATİ HAVA DURUMUNU MERAK EDİYOR

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağış nedeniyle taraftarlar Galatasaray- Manchester United maçında havanın nasıl olacağını merak ediyor. 

"MAÇ ÇIKIŞINDA DA DEVAM EDECEK" 

Hava Forum tarafından da konuya ilişkin bir paylaşım geldi. Maç saati sağanak beklendiği kaydedilen paylaşımda, maç sonrası için de şu ifadelere yer verildi: 

"Galatasaray Manchester United maçında sağanak yağmur bekliyoruz. Sıcaklık 9-10 derecelerde olacak. Yağmur maç çıkışında da devam eder. Maça gidecek olanlar yanınıza şemsiye alın diyeceğiz ama stada almazlar.

Naylon yağmurluktan alabilirsiniz. Bunlar tek kullanımlık 20-30 TL ince bir naylon oluyor. Korur. Stat önünden almayın orada yağmur fırsatçılığı ile bu ürünü 70-100 TL'ye alırsınız... " 

İstanbul'daki Galatasaray- Manchester United maçı hakkında flaş gelişme. 60 bin taraftara uyarı yapıldı - Resim : 1