İstanbul'daki ünlü mekanda iğrenç olay! Genç kadının sarhoş olmasını fırsat bildi!

İstanbul Kuruçeşme'de bulunan ünlü bir mekanda garson olarak çalışan 33 yaşındaki Selvihan Z. işletme müdürü Mecit A., tarafından istismara uğradığını iddia etti. Genç kadının sarhoş olmasından faydalandığı iddia edilen Mecit A., tutuklandı. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

İstanbul'daki ünlü mekanda iğrenç olay! Genç kadının sarhoş olmasını fırsat bildi!

Tecavüz dehşeti geçtiğimiz 24 Kasım'da İstanbul Kuruçeşme'de yaşandı. Ünlü işletmede garson olarak çalışan 33 yaşındaki Selvihan Z., iş yerinin kapanmasına yakın içmeye başladı. Ancak alkolün dozunu fazla kaçırdı. Sarhoş olan genç kadın, tuvalete giderek istifra etmeye başladı.

ALKOLÜN ETKİSİYLE TEPKİ VEREMEDİ

Bu sırada personelinin yanına giden müdür Mecit A., genç kadına dokunarak taciz etti. Selvihan Z., Mecit A.'ya karşı koymaya çalıştı ancak alkolün etkisiyle tepki veremedi. İddiaya göre Mecit A, Selvihan Z.'nin çaresiz durumundan faydalanarak genç kadına tecavüz etti.

"ÜZERİNDEKİLERİ ZORLA ÇIKARARAK"

Sabah olduğunda istismara uğradığını fark eden genç kadın karakola gitti. Mecit A.'dan şikayetçi oldu. Selvihan Z., karakolda verdiği ifadesinde, "İş yerinde Mecit A. bana bir bardak içki verdi.

Bu içkiyi içince bilincimi yitirdim, ayakta durmakta zorlandım. Tuvalete istifra etmek için gittiğimde Mecit A. beni takip etti. Bana dokundu. Zorla üzerindekileri çıkararak bana sahip oldu" dedi. Genç kadın ayrıca Mecit A.'nın kendisine yönelik bu tür eylemleri iki kez daha yapmaya çalıştığını söyleyerek şikâyetçi olduğunu beyan etti.

Şikâyet sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında aynı işyerinde çalışan başka bir kadın garsonun bilgi sahibi olarak ifadesine başvuruldu.

Kuruçeşme’deki ünlü mekanda müdür garsona tecavüz etti: Tuvalette kusarken üzerimdekileri çıkardı!

"SELVİHAN ÇOK GÜZEL BİR KADIN ONUNLAR BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUM"

Sabah'ın haberine göre genç kadın ifadesinde işletme müdürünün yanına gelerek, "Selvihan çok güzel bir kadın onunla birlikte olmak istiyorum. Kendisine teklif etsem tepkisi ne olur?" diye sordu. Ben de çok şaşırmıştım" şeklinde konuştu.

Kuruçeşme’deki ünlü mekanda müdür garsona tecavüz etti: Tuvalette kusarken üzerimdekileri çıkardı!

İFTİRA DEDİ

Gözaltına alınan şüpheli üzerine atılı suçlamaları reddederek kendisine iftira atıldığını iddia etti. Genç kadından alınan DNA örneklerinde şüpheliye ait örnekler uyuştu ve genç kadının tecavüze maruz kaldığı belirlendi. Gözaltına alınan istismarcı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Mecit A., hakkında, 'Nitelikli Cinsel İstismar' suçu kapsamında 12 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.