İstanbulluların etekleri tutuşmuştu ancak korkulan olmayacak. Uzman isim, 2009 yılındaki gibi oldu dedi müjdeyi verdi

Bu yıl kar yağışı görmeyen İstanbulluların etekleri tutuşmuştu. Küresel iklim değişikliğinin de etkisiyle sıcak bir yaz beklenmesi sebebiyle su, çok daha önemli bir hale gelmişti. Ancak korkulan olmadı. İstanbul, bu yıl kar yağışı görmese bile meydana gelen sağanak yağışlar etkili oldu. Uzman isim, 2024 yılını, 2009 yılına benzeterek müjdeyi verdi.

İstanbulluların etekleri tutuşmuştu ancak korkulan olmayacak. Uzman isim, 2009 yılındaki gibi oldu dedi müjdeyi verdi

Uzman isim Kerem Ökten, yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla etekleri tutuşan İstanbulluların yüreğine su serpti. En son aynı durum 2009 yılında yaşanmıştı, bu yılda aynısı oldu.

BU YIL HİÇ KAR GÖRÜLMEDİ

Küresel iklim değişikliği sebebiyle İstanbul'da bu yıl hiç kar görülmedi. Ancak barajların, ortalamanın üzerinde sıcak geçmesi beklenen yaza hazır olmaması büyük bir korkuya neden olmuştu. Kar yağışlarıyla beslenen barajların bu yıl beslenemediği için yazın su kıtlığıyla geçeceği tahmin ediliyordu. Ancak sağanak yağışın bolca yaşandığı İstanbul'da baraj yağmur sularıyla doldu. Baraj doluluklarının yüzde 83'ü geçtiğini duyuran uzman isim, verimli bir sezon geçirildiğinin altını çizdi. 

UZMAN İSİM KEREM ÖKTEN'İN O PAYLAŞIMI

 

İstanbulluların etekleri tutuşmuştu ancak korkulan olmayacak. Uzman isim, 2009 yılındaki gibi oldu dedi müjdeyi verdi - Resim : 1